Kozenko Company

Firma „Kozenko Company Doo“ iz Jarka osnovana je 2021. godine.

Klijentima iz Srbije i inostranstva se već dugi niz godina isporučuje kvalitet, preciznost i poštovanje rokova. Osnovna delatnost firme je CNC obrada svih vrsta metala, kao i eloksiranje aluminijuma.

Zaposleni u kompaniji poseduju visokostručna znanja i preko 25 godina iskustva u oblasti obrade metala i CNC tehnologije.

Konstantnim prisutstvom na svim edukativnim i promotivnim dešavanjima, ta znanja i iskustva se proširuju i obezbeđuju kompaniji inovativnost, fleksibilnost, konkurentnu i savremenu uslugu. Takva poslovna filozofija za posledicu ima sigurno i uspešno poslovanje.

Opremljeni najsavremenijom mehanizacijom i alatima u prilici smo da odgovorimo na sve zahteve klijenata i da im uslugu isporučimo sa garancijom i sa poštovanjem ugovorenih rokova.

Delatnost firme se sprovodi u skladu sa svim bezbednosnim i kvalitativnim standardima.

Reference

Napornim radom, pouzdanošću i kvalitetom pruženih usluga, uspeli smo da steknemo poverenje velikog broja uspešnih kompanija, domaćih i inostranih.

Ukoliko zahtevi naših klijenata prevazilaze naše proizvodne mogućnosti i iniciraju nabavku novih mašina i tehnologija, u svakom momentu smo spremni da investiramo i ispunimo svaki poslovni izazov.

.U mogućnosti smo i da klijentima koji poseduju sopstvene mašine i tehnologije, pružimo obuke za programere i operatere na mašinama, odnosno da ih u potpunosti edukujemo i pokrenemo serijsku proizvodnju.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Kontakt podaci

Adresa:
Moše Pijade 16, Jarak, Sremska Mitrovica

Email:
branislavkozenko@gmail.com

Kontakt telefon:
+381 64 144 69 55

Poslovni podaci

Poslovno ime:
Kozenko Company d.o.o.

Matični broj: 21709182

PIB:112627543

Šifra delatnosti: 2562 - mašinska obrada metala 

Delatnosti

Izrada delova po narudžbini. cnc glodanje, cnc struganje, erodiranje, eloksiranje aluminijuma, kontrola kvaliteta, cnc programiranje, projetovanje i izrada tehničke dokumentacije, ...