CNC GLODANJE

Uslugu CNC glodanja pružamo na nekoliko obradnih centara novije generacije, stepen komplesnosti i klasu preciznosti odredjuje klijent . U mogućnosti smo da proizvodimo delove od gotovo svih materijala – aluminijuma, čelika, bakra, mesinga, inoksa, plastike …

CNC STRUGANJE

Uslugu CNC struganja pružamo na mašini OKUMA LC10 2ST. Mašina poseduje dve revolver glave sa po 8 alata i automatsko dodavanje materijala. Materijali mogu biti dužine do 300mm i prenika 42mm.

ERODIRANJE

Erodiranje je metoda koja se najčešće koristi prilikom obrade veoma tvrdih metala, kada ostale uobičajene metode nisu delotvorne. Erodiranjem se mogu dobiti željene konture i oblici u najtvrdjim metalima bez prethodnog omeksavanja postupkom zagrevanja. Usluge erodiranje obavljamo na mašini SIEGBURG RHEINLAND koja je Nemačke proizvodnje i sa 3 – ose. Sa ovom mašinom smo takode u mogucnosti da izvadimo sve što Vam se zalomi u materijalu: burgije, ureznici , glodala i slično.

ELOKSIRANJE ALUMINIJUMA

Eloksiranje (elektrolitsko oksidiranje) je postupak kojim se pomoću električne struje na predmetima od aluminijuma i od njegovih legura proizvodi sloj aluminijum oksida. Eloksirani sloj štiti predmet od korozije i habanja, služi kao električni i toplotni izolator, a može služiti i kao podloga za zaštitne namaze boja i lakova.
Postupak eloksiranja se sastoji od:
- mehanička priprema četkanjem profila, uređaji sa kružnim četkama od tankih žica od nerđajućeg čelika
- odmašćivanje u deterdžentima na temperaturi od 65 do 75 °C u trajanju od 10 minuta
- odmašćivanje u mineralnoj sodi (natrijum hidroksid) na temperaturi od 40 do 60 °C u trajanju od 5 minuta
- neutralizacija u azotnoj kiselini
- anodizacija u sumpornoj kiselini na temperaturi od 18 °C u trajanju od 50 minuta
- bojanje (ukoliko se zahteva druga nijansa boje)
- zatvaranje pora ili legiranje (hladno i toplo), oko 3 minuta.

Pored standardne usluge eloksaže aluminijuma, možemo Vam isporučiti i uslugu tvrde eloksaže. Takodje, u saradnji sa našom kompanijom možete nabaviti najkvalitetnije farbe za eloksiranje.

IZRADA ALATA

Na osnovu Vaših zahteva i projektne dokumentacije vršimo uslugu izrade alata za različite namene.
Proizvodni kapaciteti, stečena znanja i iskustva garantuju kvalitetan alat bez obzira na stepen kompleksnosti i klasu preciznostu koju definišete.

CNC PROGRAMIRANJE

Samom procesu pisanja programa za CNC mašine prethodi izrada projekta i tehničke dokumentacije kao i prikupljanje podataka o steznim i reznim alatima, samoj mašini i režimima rada.
Uslugu programiranja za CNC masine i obradne centre izvode iskusni programeri koji će Vam obezbediti optimalno iskorišćenje resursa i maksimalnu produktivnost.
U mogućnosti smo da klijentima koji poseduju sopstvene mašine i tehnologije pružimo obuke za programere i operatere na mašinama, odnosno da ih u potpunosti edukujemo i da im pokrenemo serijsku proizvodnju.

MONTAŽA SKLOPOVA

Za potrebe nasih klijenata vršimo i uslugu montaže sklopova.
Osim delova koji su proizvedeni u našim pogonima, sklopovi najčešće sadrže i razne druge delove. Nabavku dodatnih delova i njihovo sklapanje vršimo u konsultaciji sa klijentom.
Na ovaj način , našim klijentima smanjujemo troškove i vreme potrebno za izradu finalnog proizvoda.

PROJEKTOVANJE

Usluga izrade projekta podrazumeva pronalaženje optimalnog idejnog rešenja, razradu tehnologije, definisanje materijala, alata, redosleda zahvata i režima rada. Na osnovu projekta i projektne dokumentacije pristupa se procesu pisanja programa za CNC mašine.
Projektovanje i izradu tehničke dokumentacije vrše školovani kadrovi čije je teorijsko i praktično znanje potvrdjeno velikim brojem realnih projekata.
Iskustvom garantujemo uspesna i prakticna resenja, detaljnu i jasnu tehničku dokumentaciju.

KONTROLA KVALITETA

Proces kontrole kvaliteta je u kompaniji MAL&KO Industry je na prvom mestu. Kontinuirana i temeljna kontrola svakog obradka u više navrata je garancija kvaliteta naših usluga. Preciznost izrade delova i kontrole u našoj kompaniji je do 0,005 mm.

SEČENJE I POLIRANJE

Za potrebe naših klijenata vršimo i uslugu sečenja materijala i poliranja. U mogućnosti smo da sečemo sve vrste materijala.
Posedujemo automatske tračne testere marke "FORTE" kao i testeru nove generacije marke "RAMSAUER AL 500 ANC" na kojoj vršimo veoma precizno, programirano sečenje materijala.

BRIKETIRANJE ŠPONA

U mogućnosti smo da briketiramo špon nastao u procesu proizvodnje radi smanjivanja gabarita i lakšeg transporta špona. Na ovaj način maksimiziramo iskorišćenost sirovine. Briketiramo špon bilo kog materijala.

WATER JET

Uslužno sečenje vodenim mlazom. Mogućnost sečenja svih vrsta materijala debljine od 0.5mm do 300mm. Pritisak 6200 bara.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Kontakt podaci

Adresa:
Moše Pijade 16, Jarak, Sremska Mitrovica

Email:
branislavkozenko@gmail.com

Kontakt telefon:
+381 64 144 69 55

Poslovni podaci

Poslovno ime:
Kozenko Company d.o.o.

Matični broj: 21709182

PIB:112627543

Šifra delatnosti: 2562 - mašinska obrada metala 

Delatnosti

Izrada delova po narudžbini. cnc glodanje, cnc struganje, erodiranje, eloksiranje aluminijuma, kontrola kvaliteta, cnc programiranje, projetovanje i izrada tehničke dokumentacije, ...